İZMİR / NARLIDERE - Kılıçaslan Ortaokulu

Kas

Okulumuz 24 Kasım Öğretmenler günü Kutlamaları çerçevesinde okulumuzu ziyaret eden Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Arzu GÜNAYDIN ve Narlıdere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Nevzat SEYİTOĞLU eşliğinde pasta kesildi. Daha sonra öğretmenlerimiz için hazırlanan hediyeler verildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilçemizde düzenlenen yıldızlar kızlar ve erkekler curling turnuvasında okulumuz adına yarışan kızlarımız İrem TÜZÜNALP, Melek ÖZEKİNCİ yarışmada 3.lük derecesi almışlardır. Bu başarıda katkılarından dolayı okulumuz beden eğitimi öğretmeni Ebru BOZACI'ya teşekkür eder ve öğrencilerimizi de tebrik ederiz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti´nin 99. kuruluş yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Törene katılan ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.