İZMİR / NARLIDERE - Kılıçaslan Ortaokulu

Nis

Kılıçaslan Ortaokulu olarak TEMA Vakfı'na gönüllü üye olduk, " Bu kurumun tüm çalışanları Tema gönüllüsüdür" kurum tabelası almaya hak kazandık. Gönüllü olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Nis

2023 İzmir İnternet Haftası  etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz kendi web sitelerini tasarladılar.

Nis

2023 İzmir İnternet Haftası kapsamında "Eğitimde Yeni Teknolojiiler" konulu videolar öğrencilerimize izletildi.

Nis

İzmir İnternet Haftası Kapsamında Yapılacak Etkinlikler afişimizde belirtilmiştir.

Nis

İlçemizde gerçekleştirilen TAZOF-Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'NDA Kulami katagorisinde Defne TEZCAN İlçe 1.si, Reversi katagorisinde Mustafa Rohat İŞCAN ilçe 1.si ve Pentago katagorisinde Alperen KORKMAZ ilçe 3. sü olmuştur. Bizleri gururlandıran öğrencilerimizi, onları yetiştiren ailelerini ve bu başarının mimarı Funda GÜLPINAR öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. İlçe 1. olan öğrencilerimize İl turnuvasında başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri ile Narlıdere Uğur Okullarında "Kodlama Etkinliği" yapılmıştır.

Mrt

Deprem bölgesinden okulumuza nakil gelen öğrencilerimiz ve deneme sınavından yüksek başarı gösteren öğrencilerimizle güze bir gün geçirdik. Desteklerini sunan okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve okul aile birliğimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının 1. dönem enler, gururlarımıza ödüllerini verdik.  Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize ve onları yetiştiren ailelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İyi tatiller dileriz.

Ock

Ara

Sosyal Bilgiler Dersinde 5-A Sınıfı öğrencilerimiz eğlenerek öğreniyor ve oyun hamurlarıyla kabartma haritalar yapıyor

Ara

Kılıçaslan ailesi olarak Türkçemizi eğlenerek öğreniyoruz. 5. Sınıf öğrencilerimiz deyim ve atasözlerimizin anlamlarını maketler yoluyla somutlaştırarak anlatmaya çalıştılar.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirilen Zeka Oyunları turnuvalarında başarı gösteren öğrencileri tebrik eder, katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür eder, turnuvayı organize eden Funda GÜLPINAR öğretmenimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

İzmir İl Milli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polisler tarafından okulumuzda  'Trafik Güvenliği' konulu Eğitim verildi.

Ara

PCC Mentor Koç Burçin GÜRKAYNAK tarafından 8. sınıf öğrencilerimize "motivasyon ve ders çalışma teknikleri ile başarı elde etmenin yolları" ile ilgili eğitim verildi. Sn. Burçin GÜRKAYNAK'a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.