İZMİR / NARLIDERE - Kılıçaslan Ortaokulu

Kılıçaslan Ortaokulu

Ilıca Mahallesi Prof.Dr.Türkan SAYLAN Cad.No 35 Narlıdere
Vizyon
Milli Eğitimin temel amaçları ve Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda evrensel düşünen olayları neden-sonuç ilişkisi içinde sorgulayan kendini ve çevresini tanıyan yapıcı,yaratıcı,üretken,girişimci,araştırmacı ve 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler ile donanmış bireyler yetiştirmek.
Misyon
Kılıçarslan Ortaokulu tüm öğrencilerini yüksek etik,sosyal ve akademik standartlara sahip,sürekli ve etkin öğrenen,ulusal ve uluslararası toplumların değerli bireyleri olarak yetiştirmeyi ve tüm dünyada örnek alınacak bir eğitim kurumu olmayı vizyon olarak benimsemiştir.
Başarılar
Okullarda Orman Projesi Geleceğe Enerjin Kalsın Mavi Gök Yeşil Yaprak Mavi Kapak Kampanyası Kültür Ordusu İle Kültür Salonu Yapmak
JEOTERMAL
Ulaşım
Fahrettin Altay´dan kalkan 5,6,7,8, 305, 554 ve 971 numaralı otobüslerle Güzel Sanatlar Fakültesi durağında inip ulaşabilirsiniz.
Ilıca Mahallesi Prof.Dr.Türkan SAYLAN Caddesi No:35 Narlıdere-İZMİR
İl Merkezine 13 İlçe Merkezine 4